A két kegjobb videó a tegnapi spanyol kupadöntőről

sport
2013 május 18., 13:35

14 év után először sikerült megvernie az Atlético Madridnak a Real Madridot. Ráadásul pont a spanyol kupa, a Copa del Rey döntőjében. Ráadásul pont az utóbbi stadionjában, a Santiago Bernabeuban. Ráadásul Mourinhót és Cristiano Ronaldót is kiállították. Ráadásul a Rel Madrid három kapufát is lőtt. Ráadásul hosszabbításban, 0:1-ről fordítva tudott nyerni az Atlético. Ráadásul a vége előtt kicsivel fantasztikus lökdösődés alakult ki a két kispad közt, amiben a prímet az utóbbi húsz év két legsúlyosabb arca vitte: egyik oldalról természetesen Pepe, a gyilkos, a másikon pedig Diego Simeone, aki az Atlético edzőjeként próbál kultúrembernek tűnni, de ha beindul, előjön belőle az állat, akit játékosként mindig szabadon eresztett.

Mindennek a tetejébe pedig a 109. percben az Atlético belga kapusa, Thibaut Courtois olyan reflexekkel tolta ki Özil egészen közeli lövését, hogy olyat tényleg ritkán látni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt