A két kegjobb videó a tegnapi spanyol kupadöntőről

sport
2013 május 18., 13:35

14 év után először sikerült megvernie az Atlético Madridnak a Real Madridot. Ráadásul pont a spanyol kupa, a Copa del Rey döntőjében. Ráadásul pont az utóbbi stadionjában, a Santiago Bernabeuban. Ráadásul Mourinhót és Cristiano Ronaldót is kiállították. Ráadásul a Rel Madrid három kapufát is lőtt. Ráadásul hosszabbításban, 0:1-ről fordítva tudott nyerni az Atlético. Ráadásul a vége előtt kicsivel fantasztikus lökdösődés alakult ki a két kispad közt, amiben a prímet az utóbbi húsz év két legsúlyosabb arca vitte: egyik oldalról természetesen Pepe, a gyilkos, a másikon pedig Diego Simeone, aki az Atlético edzőjeként próbál kultúrembernek tűnni, de ha beindul, előjön belőle az állat, akit játékosként mindig szabadon eresztett.

Mindennek a tetejébe pedig a 109. percben az Atlético belga kapusa, Thibaut Courtois olyan reflexekkel tolta ki Özil egészen közeli lövését, hogy olyat tényleg ritkán látni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.