Vona Gábor a Lenin-mauzóleum előtt pózolt

politika
2013 május 21., 08:53

Miután Alekszandr Duginnal előadást tartott a Lomonoszov Egyetemen (itt a beszédének a szövege), majd jöhetett „Egy kis lazítás a munka után. A háttérben a Lenin-mauzóleum.”

photo_camera Fotó: Vona Gábor / Facebook

Az előadásának a lényege egyébként ez volt:

... nekünk, akik egy új, emberibbi, igazabb, tradicionálisabb és harmonikusabb világrendet szeretnénk építeni a jelenleginél, elsősorban azon kell munkálkodnunk, hogy a magunk életében ennek az alapjait megvessük, hogy a társadalmat felemeljük, az embereket kiszabadítsuk a globális kapitalizmus mátrixából, hogy a földi világunkat újra megnyissuk a transzcendens értékek felé. [...] Kívánom, hogy Oroszország és az oroszok, valamint Magyarország és az én nemzetem, a magyarok, mi legyünk fáklyák ezen az úton, amelyek elsőként mutatnak fényt a világnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt