Vona Gábor a Lenin-mauzóleum előtt pózolt

politika
2013 május 21., 08:53

Miután Alekszandr Duginnal előadást tartott a Lomonoszov Egyetemen (itt a beszédének a szövege), majd jöhetett „Egy kis lazítás a munka után. A háttérben a Lenin-mauzóleum.”

photo_camera Fotó: Vona Gábor / Facebook

Az előadásának a lényege egyébként ez volt:

... nekünk, akik egy új, emberibbi, igazabb, tradicionálisabb és harmonikusabb világrendet szeretnénk építeni a jelenleginél, elsősorban azon kell munkálkodnunk, hogy a magunk életében ennek az alapjait megvessük, hogy a társadalmat felemeljük, az embereket kiszabadítsuk a globális kapitalizmus mátrixából, hogy a földi világunkat újra megnyissuk a transzcendens értékek felé. [...] Kívánom, hogy Oroszország és az oroszok, valamint Magyarország és az én nemzetem, a magyarok, mi legyünk fáklyák ezen az úton, amelyek elsőként mutatnak fényt a világnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.