Vintagetaxik Kubában

autó
2013 május 22., 06:25

Havannába ráéreztek, hogy az odatévedő turistáknak mennyire bejön a hatvanas-hetvenes évek Amerikájának vintage vonala, és régi amerikai gyártmányú autókból csináltak helyi közösségi taxit, meg turistákat lehúzó sétaautókat is.

photo_camera Egy átalakított 1956-os Chevrolet Bel-Air. Egy félórás út ezzel az autóval 30 dollárért vihető ( REUTERS/Desmond Boylan)
photo_camera REUTERS/Desmond Boylan
photo_camera Privát közösségi taxi a tengerparton ( REUTERS/Desmond Boylan)
photo_camera A közösségi taxikat csak leinteni lehet, egy út 50 centtől indul, de egy dollárból akár 30 kilométert is lehet menni ( REUTERS/Desmond Boylan)
photo_camera Sokan ilyen taxikkal járnak ki a Havanna mellett található tengerparti részekre is ( REUTERS/Desmond Boylan)
photo_camera REUTERS/Desmond Boylan
photo_camera Egy kollektív taxi, a nemzeti zászló és egy motoros katona. Örökké élő nyolcvanas évek ( REUTERS/Desmond Boylan)
photo_camera Ez is egy amerikai gyártmányú autó ( REUTERS/Desmond Boylan)
photo_camera REUTERS/Desmond Boylan
photo_camera Az igazán felturbózott autók már nem a helyieknek, hanem a turistáknak vannak ( REUTERS/Desmond Boylan)
photo_camera De ez már nem is annyira menő amúgy ( REUTERS/Desmond Boylan)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.