:_(((((((( Fémkönnyek a festett arcon: megszűnik a honi underground- és extrémmetál fellegvárának talpköve

Popkult
2013 május 23., 18:12

gorezone

Váratlanul bejelentette megszűnését a Gorezone, a Tilos Rádió underground- és extrémmetálműsora. A Gorezone tizennégy (!!444!!!) éven át szórakoztatta a hazai underground- és extrémmetál-közönséget, sok hívet (és ellenséget) szerezve ennek az izgalmas ám igen ellentmondásos megítélésű műfajnak. A műsorkészítők közleménye szerint:

Úgy érezzük, a GOREZONE-nal elvégeztük a feladatunkat, azaz rendszeresen, a legjobb tudásunk és felkészültségünk szerint tájékoztattuk az Underground és Extrém Metal zenék rajongóit a hazai és nemzetközi színtér aktualitásairól (lemezmegjelenések, koncertek, élő interjúk stb.)

Hozzáteszik:

El szeretnénk kerülni szakmailag az erőlködést is. TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!

A Gorezone undeground- és extrémmetál-magazin utolsó adása május 27-én, hétfő este nyolc órától kezdődik. Június 3-tól a Gorezone helyét egy új, sokkal kevésbé kultikus metálműsor, az Undertakerz veszi át.

Búcsúzóul hallgassuk meg a Gorezone underground- és extrémmetál-magazin legendás szignálját ezen a linken.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.