Saját tévécsatornát akart Portik

bűnügy
2013 május 25., 05:41

a HETEK szerint. A lapnak az ügy egyik főnyomozója nyilatkozik, név nélkül. "Az olajvállalkozó azért is igyekezett nyitni a sajtómunkások felé, mert egy tévécsatornát akart létrehozni, be akart törni a médiába". Arról is írnak (nem ők először), hogy ki mindenki evett rendszeresen A Művészinas nevű vendéglőben, ami Portiké volt. Ezt a szálat én nem annyira értem, mert azért nem mindenki nézi meg, hogy ki egy étterem tulajdonosa, mielőtt bemegy, és rendel mondjuk egy rántott sajtot rizibizivel, de lehet, hogy túl elnéző vagyok. VIA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.