Simicska barátja nevére vette az MKB Veszprémet

sport
2013 május 25., 09:37

Pénteken hivatalosan lemondott elnökségi tagságáról az elnöki posztról az MKB Veszprém kézilabda csapatban Hunyadfalvi Ákos. A veszprémi jogász 15 év után távozik. Helyére Fonyó Károlyt, Simicska Lajos barátját és üzleti partnerét választották meg. Fonyó május 10-ig a Magyar Vitorlásszövetség elnökségi tagja volt, de Gál András Levente bukása után nem vállalta a munkát. Hunyadfalvi távozásával az MKB elnökségében már csak egy veszprémi, Hajnal Csaba maradt.

Ez Király kolléga posztja, csak ő nincs most gépnél, ezért rakom be én.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.