Zenék nehéz reggelekre - ébredjünk hűvös technóval!

Popkult
2013 május 26., 02:56

Újabb gyötrelmes ébredéshez ezúttal teljesen újfajta recept készült a nehéz reggelekre kitalált sorozatunkban. Most karcos, rideg technóval készült Szobahipszter Ákos a Designer Drumsból.

photo_camera rajz: tbg

Ha az elmúlt egy évben Budapesten valami izgalmas és váratlan buli bukkant elő, akkor szinte biztos volt, hogy a Designer Drums áll mögötte. Az egész várost felforgató bulihullám mellett a dj-csapat tagjai rendszeresen állnak elő mixekkel is, így hát adta magát, hogy a coolság keresztapjának tartott Szobahipszter Ákoshoz forduljunk segítségért.

Ákos receptje pedig amennyire egyszerű, annyira nagyszerű volt:

A koncepció az volt, hogy mint a kutyaharapás szőrével, a másnapra a legjobb a fűszeres kaja, hideg sör a gangon, és hűvös, rideg technó

Ha pedig valaki úgy érezné, hogy ez az 50 perc csak a kezdet volt a felébredéshez, bőven talál még kontentet a Designer Drums mixcloudján, és Ákos saját mix- és soundcloudján.

Remek ébredezést! Az előző két hétben Tövisházi Ambrus és Szabó Benedek segített már átvészelni a nyögvenyelős reggeleket.

(Borítókép: Motion Sickness of a Still Life)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.