Magyar Nemzet 1. blokk: a szocialisták

Média
2013 május 29., 06:43

Ma a dekontruktív irodalomtudomány eszközeivel kívánom feldolgozni a napi sajtót, úgyhogy az alkotásokat részekre bontom. A magyar nemzet második oldala például a szocialistákról szól. Itt szerepel az új vád Szilvásy György ellen című cikk is, de olyan remekek is vannak, mint hogy nem Szilvásy György szivárogtatta ki az őszödi beszédet. Van egyébként még cikk a BKV-botrányról is, de én azért vagyok a leghálásabb, hogy nem engedték elfelejteni Szilvásy Györgyöt, pedig majdnem sikerült.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.