Magyar Nemzet 2. blokk: Bajnai

Média
2013 május 29., 06:49

Dekonstruktív elemzésünk azt mutatta ki, hogy a Magyar Nemzet harmadik oldala Bajnai Gordonról szól. Bajnaiék párhuzamos jelöltkeresésével indít a lap, amit a Hajdú-Bét módszeres kifosztásáról szóló cikk követ, azzal az alcímmel, hogy "Kósa Lajos: Aki ezt megteszi kicsiben, mire számítatunk tőle nagyban?". Erre az oldalra már beúszik valami a napsütésből is, ami Magyarország egét beragyogja, mert van egy cikk arról, hogy a Századvég szerint Orbán Viktor kormánya jobban teljesít. Azt nem mondom el, miért, meg kell venni a lapot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.