Csepel, csajok és egy kád vér - hétvégi buliajánló

életmód
2013 május 31., 15:37

Újra itt a 444 hétvégi buli- és most már egyre inkább mindenféle program-ajánlója.  Ma van kollégánk, Herczeg Márk születésnapja, de mégsem ő ajánl programokat, mert azt mondta, hazamegy megnézni a Halálos fegyver 4-et. Ezen kívül annyit üzen, senki se nézze meg a Másnaposok 3-at, aki ilyesmit tervezett volna, mert nagyon rossz.

Hanem inkább

PÉNTEK

Kiállítás

  • Rejtett víziók A lerohadt Csepelről és az újjáépülésről. A kiállító művészek listája itt. A megnyitó pénteken hétkor a Csepel Műveknél, de a kiállítás június 22-ig megtekinthető.

Koncert

Buli

  • Küss Mich a Szférában, valószínűleg a szokásos hideg new wave és poszt punk. "Kegyetlen csókolózás."
  • Nightdrive - Cadik és a többiek a Toldiban
  • Popméter - A legkönnyebben eladható koncepciójú buli, csak lány dídzsékkel. Oltai Kata, Vida Vera, Kittenkiller Laura és Csillagánizs Panni és még az ombudsman sem köthet bele, mert fiúknak és lányoknak ugyanúgy ingyenes.

oltai

SZOMBAT

Gyerekprogram

  • Villamos-, troli-, vonatbuzi a gyerek? Gévai Csilla a Gyermekvasúton mutatja be a budapesti közlekedési eszközökről szóló könyvét. Regisztrálni kell!

konyv

Sport

  • Súlyos rangadóval zárul a Hidegkuti Nándor Stadionban a 2012/13 évi NB1-es labdarúgó szezon. A dobogós helyért küzdő MTK a Magyar Kupa győztesét, a DVSC-t látja vendégül.

mtk_debrecen

 

Fesztivál

  • Köztünk élnek? -  Bevándorlókkal lehet ismerkedni.

bevandorlobuli

 

Koncert

Bulik

  • Alpáré - Elbúcsúzik egy szórakozóhely, a Hársfa utcai Szféra, egy ilyen bulival:

alpare

 

Akinek ebből nem teljesen világos, mire számíthat, a suttyószcéna Gerendai Károlyától, Csájuhásztól itt tudhatja meg.

  • Designer Drums Summer Blockhustler - A szabadtéri nyári sorozat első bulija.

Hétfőn pedig meg lehet majd hallgatni az új Boards of Canada-lemezt, akár akkor is, ha rossz idő lesz. De addig még egy csomó jó dolog történik. Például streamelhető a Disclosure-album.

Közreműködött Ács Dani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.