Kicsi bácsi: Nem molesztáltam Szepesi Nikit

Tbg
sport
2013 június 01., 04:48

A Blikk megkereste azt a masszőrt, aki kizárásos alapon az a férfi lehetett, aki szexuálisan molesztálta az akkor még 12 éves Szepesi Nikolettet. Az úszónő könyvében írta meg úszással kapcsolatos emlékeit, amiben így ír az egyik stábtagról:

„Volt egy stábtagunk, egy alacsony, kerti törpeszerű emberke, nagyjából ötven és hatvan között (...). Mentünk hozzá kezelésre, és ő a szájába vette a mellbimbónkat, szívta, szopogatta, nyalogatta, aztán csókolgatta, puszilgatta a p...kat is (...). Ez a kis nyáladzó, perverz férfi megkérdezte, hogy megcsókolhatja-e a mellemet. Azt hittem, rosszul hallok, de mire tiltakozhattam volna, már ott volt a szája, a nyála, ott lihegett, aztán levette a fürdőruhát, mintha abban legalábbis nem tudott volna masszírozni, a fenekemet simogatta, a nyelvével érintette, majd a p...mat nyalogatta."

A Blikk szerint ez más nem lehet, mint a ma is jó egészségnek örvendő Kicsi bácsi, vagyis Bacsa István, aki Újpalotán lakik jelenleg és gyúrta Jávor Pált, Puskás Öcsit, ismerte Rákosi Mátyást. A bulvárlap felolvasta neki az idézett részt az úszónő könyvéből, "amelynek hallatán Kicsi bácsi addig fekvő, korábban agyvérzésen átesett neje is felült az ágyon, és elhűlve figyelte férje magyarázkodását." (Fotó.)

"Nem én voltam" - mondta Kicsi bácsi, aki áll mindenféle vizsgálat elébe. A Szepesi könyvében leírtak alapján a Magyar Úszószövetség vizsgálatot kezdett. Szepesi Nikolettel a 444 is készített interjút. További híreink Szepesi Nikolett-témában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.