11 évesek és metált játszanak a Times Square-en

Tbg
ZENE
2013 június 03., 13:28
photo_camera Malcolm, Alec és Jarad (Fotó: Kevin Shea Adams/NOISEY)

"Halálosan brutál metált nyomnak" - írja a Vice magazin zenei szaklapja, a Noisey egy háromtagú, 11 éves fekete fiúkból álló bandáról, amely rendszeresen fellép a New York-i Time Square-en. Szerencsére az Unlocking the Truth zenekar varacskos, mázsás, sötét és disznó riffjeiről magunk is meggyőződhetünk, videó:

A srácok kortársai a repet szeretik, ők viszont a metált, bár azért hallgatnak popot (Lady Gaga), R&B-t és dubstepet is. Marha jók a Guitar Hero-ban, ami szerintük a zenélésben is segít, nyújtja az ujjaikat. Utálnak kajáért zenélni, de a Time Square-en ez előfordul, általában forró csokira gyűjtenek.

Énekesük pillanatnyilag nincs, mert "nem értették meg egymást" az előzővel. Korábban a basszusgitáros hiányzott, ezt a kérdést megoldották. Nem szeretik a cukorkákat, de a müzlit és a mentolos M&Ms-t szeretik. Kedvenceik a metálszcénából: Motionless in White, Escape the Fate, Chelsea Grin.

Az interjú legjobb része a vége, amikor jön a klasszikus újságírói kérdés:

Noisey: Mit tanácsoltok a fiatalabb zenészeknek?

Malcolm: Ne adjátok fel!

Jarad: Higgy az álmaidban. A kemény munka kifizetődő, csináld azt, amiben a legjobb vagy!

Alec: Kövesd a szívedet!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.