Matolcsyé lesz a PSZÁF is

gazdaság
2013 június 06., 08:34

A napi.hu szerint eldőlt, összevonják az MNB-t és a PSZÁF-t, és már októberben átkerülnek a felügyeleti jogok a jegybankhoz. A PSZÁF a terv szerint jogutód nélkül szűnne meg. Ez megkönnyítené az átszervezést, viszont a folyamatban lévő ügyek befejezését megnehezítené. Korábban az EKB és az Európai Bizottság ellenezte, hogy a két szervezetet összevonják, azonban jogi akadálya a lépésnek nem lehet. (napi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt