Vlagyimir Putyin újra facér

külföld
2013 június 06., 18:08

Az orosz elnök a feleségével este a Kremlben az Esmeralda című balettet nézte meg, és az első felvonás utáni szünetben adtak interjút, amiben azt mondták, hogy a házasságuk zátonyra futott, ezért közösen döntöttek a válás mellett.

A 60 éves Putyin szerint a feleségének nem tetszett a nyilvánosság, az 55 éves Ljudmila Putyina pedig azt mondta, hogy: „Úgy alakult, hogy mindegyikünk éli a maga életét. Én tényleg nem szeretem a nyilvánosságot, nehezen viselem a hosszú repüléseket. Gyakorlatilag nem találkozunk.”

Vlagyimir Putyin és Ljudmilla 1982 július 28-án kötött házasságot. Két lányuk van, Marija 1985-ben, Jekatyerina 1986-ban született. Ljudmila Putyina bölcsész-regényíró, németül, spanyolul és franciául beszél, egy orosz nyelvművelőközpont létrehozását kezdeményezte. Putyin eddig mindig jegygyűrűvel az ujján jelent meg a nyilvánosság előtt, így most is. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.