Éjjel-nappal 444 nagyobb térképen való megjelenítése

Éjjel-nappal 444

444
2013 június 09., 19:18
  • Ebéd után láttunk néhányat a kedvenc szomszédaink közül.
  • Amíg mi dolgozunk, az RTL Klub színészei a szomszéd házban dolgoznak.

Az ebédszünetből éppen arra jöttük vissza, hogy a Batthyány téren Pesti Imre tart sajtótájékoztatót, a körülötte egy négyzetméterre zsúfolódott 20 újságírónak.

pesti imre sajtotajekoztato

Mivel egy szavát sem lehetett hallani, visszaindultunk a Bem mozi fölötti irodánkba, amikor fiatal lányok sikongatására figyeltünk fel, akik a járdáról integettek a semmibe, és olyan hangot adtak ki, mintha Kicsi bácsit vették volna észre.

Közelebb mentünk (a semmihez), és a Margit körúti sarokház erkélyén megláttuk az új kedvenc szomszédainkat, a modern idők egyszerre Szomszédokjaként és Való Világjaként funkcionáló Éjjel-nappal Budapest néhány szereplőjét.

ejjelnappal-joe

Varga Miklós a sorozat legidősebb szereplője, ő játssza az ex-sittes Joe-t, aki a csak csibészségekként emlegetett bűnelkövetéseknek megfizette az árát, és most autószerelőként dolgozik.

ejjelnappal-rita

Bartha Tímea is ott cigizett az erkélyen. A sorozatban ő a pszichopata Rita, aki minden csajt ki akar túrni, mindenkinek a barátját elszedi, és szabályos időközönként sír.

A Jersey Shore-i úton haladó álreality-sorozat első évadát annyira nézte a célcsoport, hogy már forgatják is tovább. Az RTL Klub sikersorozatának az a lényege, hogy idegbeteg, zömmel munkanélküli emberek együtt élnek egy óriási Duna-parti lakásban, és körbekúrják egymást, kivéve az a srác, aki mulatóssztár akar lenni, és az a skillje, hogy van két görénye. A szereplők állandóan veszekednek, és egyre több rajtuk a tetoválás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.