Sportgimnasztát szeret Putyin

bulvár
2013 június 09., 16:07

Alina Kabajeva miatt válik az orosz elnök, nagyon úgy néz ki. A ritmikus sportgimnasztika olimpiai bajnoka Putyin pártjának parlamenti képviselője is, és évek óta terjed a pletyka a Kremlben, hogy a nagy ember szeretője. Putyin 60, Kabajeva 30 éves, és állítólag már öt éve viszonyuk van. Putyin a múlt héten jelentette be, hogy elválik 55 vés feleségétől, Ljudmilától.

Alina Kabaeva

Kabajeva egy tévéműsorban beszélt arról, hogy nagyon szerelmes, megtalálta az igazit, és lehet, hogy hozzámegy feleségül. Nem mondta ki, hogy Putyinról van szó, de zavartan vihogott, és mindenki ARRA gondolt rögtön. (dailymail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.