Masszírozás helyett rabolt, de tolókocsival utolérték

bűnügy
2013 június 12., 12:50

A rendőrség elfogta az 52 éves O. Ágnest, aki masszírozás helyett kirabolt egy idős nőt. "A nő 2013. május 27-én délelőtt azzal csöngetett be egy 86 éves - kerekesszékben élő - kunszentmiklósi nőhöz, hogy őt a helyi orvos küldte masszírozni. Miután bejutott a sértett házába, a kerekesszék belső zsebéből hirtelen mozdulattal kirántotta a kiszolgáltatott és idős asszony pénztárcáját, benne 56.000 forinttal, majd menekülni akart. A sértett kerekesszékével üldözőbe vette, közben pedig hangosan kiabált, így az elkövetőt a járókelők feltartóztatták, a kiérkező járőrök pedig elfogták."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.