Hiába ugrálnak

eu
2013 június 19., 10:10

"A Tavares-jelentés nem más, mint az európai baloldal pártdiktátuma. A dokumentum plenáris ülésen való elfogadásának sem jogi, sem költségvetési, sem gazdasági következménye nincs Magyarország számára" - Fidesz EP. A portugál zöldpárti képviselő jelentését a magyar demokrácia helyzetéről szerdán tárgyalta az Európai Parlament szakbizottsága (a LIBE), és bár a Fidesz beadott vagy 200 módosítót, ezeket mind szépen leszavazták. Úgy néz ki, a jelentés nagyjából eredeti változata átmehet a parlamenten. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.