Rohác miatt lehetett a TEK az Aranykéz utcában

bűnügy
2013 június 23., 08:26

Olvasónk, Zoli találgatása a mai Aranykéz utcai rendőrségi akcióról:

Hajnalban kezdődött az egész, kommandósok szállták meg az egész környéket, és rengeteg rendőr volt. Nagy fekete autókonvojt is lehetett látni. Többen látták a helyszínen Fülöp Tamás ugyvédet, aki Jozef Roháč ügyvédje. Akkor viszont valószínűleg azért őrizték az egész utcát géppisztolyosok, mert Roháč is ott lehetett.

Roháč egy szlovák terrorista-bérgyilkos, akit az ügyészség azzal vádol, hogy ő lőtte fejbe Fenyő János médiavállalkozót 1998. február 11-én Budapesten, a piros lámpánál álló Mercedese ablakán keresztül egy kilenc milliméteres sorozatlövő fegyverrel. Roháčot gyanúsítják az Aranykéz utcai robbantással is, amiben Boros Tamás maffiózót ölték meg. Roháč Wikipédia-oldala tényként állítja, hogy ölte meg mindkét embert.

photo_camera Josef Roháč

Ha tényleg Roháč ügyvédjét látták ma az Aranykéz utcában, akkor lehet, hogy bizonyítási eljárás volt. 11:45-re egyébként elvonult a rendőrség a helyszínről, elhagyták a parkolóházat is, összeszedték a kordonokat, és egy lerobbant zöld IFA-val elvitték – írja az Index.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.