Húsz rettenetes film a Youtube-ról

FILM
2013 július 04., 20:35

A Death and Taxes blog hihetetlenül fontos munkát végzett: összegyűjtöttek húsz olyan b,c,d-kategóriás filmet, melyek teljes terjedelemben fenn vannak a Youtube-on. Ezekben a filmekben az a közös, hogy mindegyik rettenetes a maga műfaján belül, és itt ezt a szó legjobb értelmében kell érteni. Kultikus őrjöngés, zseniális trash-scifi, geek-szex témát boncolgató fura vígjáték és militáns feketekomédia is a listán. Persze angolul sajnos tudni kell az igazi szórakozáshoz, de mondjuk tippre a legtöbb filmhez eleve nem is létezik magyar felirat, szóval a letöltés sem segítene sokat. A lista itt van, benne a Youtube-linkekkel, mi ide a poszt tetejére a Humanoidok a mélyből című, 1980-ból származó igazi klasszikus b-horrort választottuk, de nem volt könnyű döntés. Kedvcsinálónak pedig még pár plakát, hogy milyen kincseket is rejt a lista:

reefer_madness 1938theterroroftinytown4 tumblr_m83t6f58Gm1rw2e1vo1_400 freejack_1992_1

dolemitetotalexperienceboxset

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.