TINÓBIRKÓZÁS egyenesen Kanadából

ÁLLAT
2013 július 05., 20:04

Megvolt Albertában a 101. Calgary Rodeó Hajsza, ahol az államok legjobb tinóbirkózói gyömöszölték a borjakat és bikákat. Csak indítsa el a fenti számot, és élvezze a képeket.

Durfey of Colbert, Washington throws a calf in the Tie-Down Roping event during the 101st Calgary Stampede rodeo in Calgary.

Melby of Burneyville, Oklahoma races on her horse in the barrel racing event during the 101st Calgary Stampede rodeo in Calgary.

Martin of Sulphur, Louisiana wrestles a steer in the steer wrestling event during the 101st Calgary Stampede rodeo in Calgary.

Armes of Ponder, Texas wrestles a steer in the steer wrestling event during the 101st Calgary Stampede rodeo in Calgary.

Kastner of Ardmore, Oklahoma gets bucked off the bull Jett in the bull riding event during the 101st Calgary Stampede rodeo in Calgary.

photo_camera Fotók: Reuters / Todd Korol

Azt nem tudom, hogy ez miért nem számít állatkínzásnak, de az biztos, hogy legális.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.