Ebből egyél annyit, amennyit bírsz

gasztronómia
2013 július 08., 15:28

Minden bizonnyal megvan Amerika Leggusztustalanabb Gyorsétterme. A megtisztelő címet a floridai Port Orange Golden Corral nevű étterme nyerte el, ahol a köjálosok elől a kukák mellé rejtették a húst.

Az egészet a cég egyik nem túl boldot alkalmazottja, Brandon Huber készítette. A videóból nem derül ki egyértelműen, hogy a legyek lepte húspogácsákat és bordákat utána felszolgálták-e, de az elrendezésükből nem úgy tűnik, mintha ki akarták volna dobni azokat. Vagy ha mégis, akkor miért nem dobták ki??4?

Via The Atlantic Wire

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.