Ezért nem veszi el Andy Vajna Palácsik Tímeát

bulvár
2013 július 08., 05:33

Palácsik Tímea, aki a nemi erőszak miatt börtönben ülő Damu Roland barátnője volt, 2010-ben jött össze a hollywoodi producerrel, aki most a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos. Szó volt arról, hogy a nyár elején házasodnak az USA-ban, majd augusztusról beszéltek, de most már nincsenek pletykák semmilyen esküvőről.

A Blikk informátora szerint Vajna ezért nem erőlteti a házasságot:

Egyrészt nem mutatkozhat minden kis partin, hiszen kormánybiztos, de attól is tart, hogy ha Timi a felesége lenne, és lesifotó készülne, amint éppen férfiak társaságában bulizgat, az Andyt kellemetlenül érintené. Nagyon könnyű a legártatlanabb helyzetben is félreérthető képeket készíteni, Vajna pedig elég tapasztalt ahhoz, hogy ne sétáljon bele egy ilyen csapdába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.