A Tavares-jelentés elijeszti a turistákat

eu
2013 július 09., 08:47

Ezzel is érvel Győri Enikő EU-államtitkár, a Financial Times beyondbricks blogján. A cikkben igazságtalannak tartja az EP által elfogadott jelentést, és szerinte Magyarország akaratán kívül keveredett bele a 2014 tavaszi EP-választás már elindult kampányába.

Ez szerinte azért is veszélyes, mert a magyar gazdaság nagyon exportfüggő, és nem jó elijeszteni a külföldi üzletembereket az ördög falra festésével. Az érvek a továbbiakban hasonlítanak azokhoz, amelyeket Orbán Viktor is elmondott Strasbourgban, a jelentés vitáján. (FT)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.