A Jobbik Pozsonynál (vagy tán Zalavárnál, ez még nem teljesen tisztázott) verné szét az európai seregeket!!4!

történelem
2013 július 10., 05:30

Meghívót kaptun a jobbikos Gyüre Csaba sajtótájékoztatójára, aminek az a címe, hogy

Ami 907-ben sikerült a nemzetnek Európával szemben, az 2013-ban is sikerülhetett volna...

907-ben Gyermek Lajos keleti frank király seregei indultak Magyarországra, hogy uralmuk alá hajtsák az országot éppen csak belakó magyarokat, akik a korábbi években pár rablóhadjárattal megkeserítették az életüket. A frank seregeket a pozsonyi csatában - ami a történeti kutatások szerint lehet, hogy inkább Zalavárnál volt - szétverték.

A Jobbik sajnos az előzményeket és a következményeket elhallgatta sajtótájékoztatója címében, így csak remélni tudjuk, hogy jövőre kalandozó rablóhadjáratot terveznek Százországba és Türingiába, aztán Burgundiába, Bajorországba, végül Cordóbába és Andalúziába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.