Város lett Gyöngyöspata - újabb 18 várossal gazdagodott hazánk!!!

Tbg
utazás
2013 július 10., 16:19

Nem, Áder János nem csatolt vissza semmiféle területet, hanem egyszerűen városi címet adományozott 18 településnek, mintha nem lenne elég belőlük.

Kondoros, Onga, Csákvár, Aba, Lébény, Verpelét, Gyöngyöspata, Besenyszög, Fegyvernek, Tát, Újhartyán, Őrbottyán, Piliscsaba, Diósd, Sülysáp és Kerekes, Ajak, Jánosháza város mostantól. (MTI)

Jelenleg tehát az országban 346 város és 2806 község van. UPDATE: Nem Kerekes, hanem Kerepes lett város, írta olvasónk, majd ezt biggyesztette a levél végire:

Amúgy felettébb érdekes, hogy most lett város, miközben megemelik a zajszintet a Hungaroring körül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.