Bajnai: El a kezekkel Küllői Pétertől!

2013 július 11., csütörtök 12:23

bajnai

Facebookon reagált Bajnai Gordon az ellenzéki összefogást tépázó éppen aktuális miniviharra. A Heti Válaszban megjelent Schiffer-interjúban (amiben amúgy Stumpf Andrásnak hála az év legkínosabb újságírói kérdése is felbukkan) az LMP társelnöke mondott vagy nem mondott valamit Küllői Péter és a korai LMP kapcsolatáról. A bajnaizást kvótaszerűen űző Heti Válasznál erre persze ugrottak, Bajnai pedig kiakadt, hogy barátját próbálják meg belekeverni az ellene folytatott harcokba. Itt tartunk most, de még az ügyben nem szólalt meg se Selmeczi Gabriella, se Gyurcsány Ferenc, szóval várjuk az újabb csavarokat.

UPDATE: És ami még ennél is viccesebb, Bajnai szerint Schiffer emlegette a Bajnai-hálózat tagjaként Küllői Pétert. Hát pont nem. Schiffer sok mindent mondott, leginkább azt, hogy Küllői bejelentkezett támogatóként az LMP-nél, de támogatását Schiffer távozásához kötötte. Azt viszont visszautasította, hogy tudna bármiféle Bajnai-hálózat létezéséről.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt