Kiadhatják a horvátoknak Hernádi Zsoltot

külföld
2013 július 12., 17:19

Az európai uniós csatlakozással már kérhet európai elfogatóparancsot a MOL-INA korrupciós ügyeiben vádolt Hernádi Zsolt ellen Horvátország, mondta Lattmann Tamás nemzetközi jogász az MTI-nek. A korrupció és a szervezett bűnözés elleni fellépést irányító horvát ügyészség (USKOK) csütörtökön közölte, hogy kérést küldtek az illetékes magyar szervekhez, nyújtsák át az első kihallgatásra szóló idézést a Mol elnök-vezérigazgatójának. Az USKOK a választól függően fog majd dönteni arról, milyen további eljárást kövessen az európai elfogatóparancs esetleges kiadásával kapcsolatban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt