Lövöldözés Várpalotán - öngyilkos lett a fegyveres

Tbg
bűnügy
2013 július 14., 08:10

Sörétes vadászpuskával rálőtt szomszédaira egy férfi Várpalotán vasárnap reggel 7 órakor. A fegyveres több lövést is leadott, a megtámadott család férfi tagja a helyszínen életét vesztette, egy nőt életveszélyes sérülésekkel szállított mentőhelikopter kórházba, de ő is belehalt sérüléseibe.

A második halálhírt az MTI közölte 12:50-kor.

A gyilkosságra az Index egyik olvasója hívta fel a figyelmet, egy helyi lakos a 444-nek is megerősítette, hogy nagyon sok rendőr érkezett a helyszínre.

A gyilkosság a  Krúdy Gyula utcában történt. Az elkövető K. Imre volt, aki ezután bezárkózott saját házába, az Indexnek beszámoló olvasók szerint három gyerekkel, de az információ falsnak bizonyult.

A tettes élettársa és az egyik gyereke a szomszédban lévő házukban tartózkodott, és semmit nem tudtak a történtekről. A nőt és a gyermeket a rendőrség hozta ki az épületből, közölte később a rendőrség.

A Terrorelhárítási Központ munkatársai háromnegyed tíz körül jutottak be K. Imre házába, ahol a férfit holtan találták. Az 58 éves férfi öngyilkosságot követett el, közölte honlapján a rendőrség.

Úgy tudjuk, a férfi felakasztotta magát. A rendőrség riasztotta a Terrorelhárítást is (TEK), de ők már kész helyzettel találkoztak, bejutottak a lakásba és megállapították az öngyilkosság tényét.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.