Hogy került Kósa Lajos felesége Barcelonába?

POLITIKA
2013 július 19., 13:22
  • Magyarország rendezheti a 2021-es úszó világbajnokságot.
  • Elég komoly delegációval mentünk Barcelonába, ahol a döntés született.
  • Ott volt Orbán Viktor miniszterelnök, Borkai Zsolt fideszes képviselő, a MOB elnöke, Simicskó István fideszes képviselő, sportért felelős államtitkár és Kósa Lajos debreceni polgármester is.
  • Meg valószínűleg Kósa felesége, Porkoláb Gyöngyi is. Vagy egy hasonmása.

Tényleg igyekeztünk nagyon alaposan eljárni, amikor egy olvasónk még tegnap beküldte: családtagok is kísérték Barcelonába a magyar sportpolitikai delegációt.

Első levelünk Havasi Bertalanhoz, a miniszterelnök sajtófőnökéhez ment – arról érdeklődtünk tőle, hogy a delegáció tagjait családtagjaik is elkísérték-e az útra.

Havasi viszonylag hamar válaszolt, mondjuk valaki másnak a kérdésére, de azért az igyekezetet mindenképpen értékelni kell.

Tisztelt Szerkesztőség!
A 2021. évi úszó VB pályázat prezentációján a hivatalos magyar delegáció vesz részt.

A megismételt emailre viszont már nem válaszolt.

Ezután próbálkoztunk Debrecenben, mégiscsak Kósa a legilletékesebb saját felesége ügyében. A sajtóosztályon azt mondták, küldtek neki SMS-t, de a polgármester nem válaszolt rá.

Borkai Zsolt győri titkárságán pedig pénteken 11 után már egyetlen kommunikációs munkatárs sem volt, így ott azt mondták, hogy hétfőn próbáljuk meg feltenni a kérdést.

A kínzó bizonytalanságot aztán a legtutibb fotók állandó forrása, Orbán Viktor miniszterelnök Facebook oldala csillapította, ahová ez a kép került ki délután:

photo_camera Kósa Lajos mögött elképzelhető, hogy Kósa Lajosné áll (Facebook)

A 444 szerkesztőségében dolgozó képfeldolgozási szakértők 85-90 százalékra veszik, hogy a képen tényleg Kósa felesége látható. Mint például ezen.

kosane

 

Ezek után persze megkérdeztük Kósa embereit, hogy ki fizette az utat, de egyelőre nem kaptunk választ erre sem. Nem tartjuk vissza a lélegzetünket!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.