Aki nevet a Vidikén, magas jegybanki alapkamatot szeretne

media
2013 július 22., 03:38

Azt írta: "rendkívül veszélyes egész Európára nézve, hogy a podgoricai amatőr bürokraták lobbiérdekei akadálytalanul tudnak érvényesülni a magyar államadósság-csökkentés lehengerlő eredményei fölött, az pedig egyenesen megdöbbentő, hogy sokan kifejezetten örültek itthon a Videoton kiesésének, függetlenül attól, hogy az nyilvánvaló siker."

  • Nekem ez már túl sok a hócipőizmusból - gondoltam magamban.

vidike

 

  • Az egészet érdemes elolvasni, de a meghaladhatatlan bekezdés:

"A fehérváriak kiesése után megint felharsant a kishitűek "nekünk úgysem sikerülhet" kórusa, amely az élet minden területén a változást támadja, mások hitét rombolja, és csak a vereségekben láthatja meg önmaga győzelmét és előrelátó bölcsességét... Ők tiltakoznak, hogy kilépjünk a régi kerékvágásból. Óvnak attól, hogy a bankokra és a multikra válságadót vessenek ki, mert roppant veszélyes. Riogatnak a rezsicsökkentés hatásaival. És utolsó töltényükig harcoltak a jegybanki alapkamat csökkentése ellen is, mert szakmailag megalapozatlannak és kockázatosnak ítélték."

  • Nekem ez már TÉNYLEG túl sok a hócipőizmusból - gondoltam magamban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.