Lövöldözés Szigetszentmiklóson

bűnügy
2013 július 25., 05:17

Lövöldözés, majd túszdráma volt Szigetszentmiklóson – írta meg az Origo azután, hogy a Class FM reggeli műsorába valaki betelafonált, és azt mondta, hogy valaki lövöldözött, és egy túszt ejtett. A rendőrség és a polgárőrség először hírzárlatot rendelt el, és a Terrorelhárítási Központ is csak annyit mondott, hogy jött egy megkeresés Szigetszentmiklósról.

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Azóta a rendőrség is megerősítette a hírt: egy féltékeny férj többször rálőtt a riválisára, aki egy trafik dolgozója, majd fegyverrel a kezében elrabolta a feleségével. Elindultak a kocsijukhoz, a nő beszélt, a férfi viszont „ténfergett a kocsi mellett a fegyverrel a kezében”. A TEK kommandósai ekkore vetették rá magukat és elfogták, a szemtanúk szerint „kilőtték” – írja az Origo.

A rendőrség így foglalta össze az eseményeket: P. Gyula 35 éves budapesti lakos a reggeli órákban Szigetszentmiklós külterületén tisztázatlan okból több lövést adott le 33 éves feleségére és egy vele lévő 28 éves halásztelki férfira, aki megsérült, és a mentők kórházba vitték. A gyanúsított ezután a feleségét nem engedte el, így a fegyvere miatt a TEK a gyanúsítottat a helyszínen elfogta.

A két férfi közül az egyik súlyos kézsérüléseket, a másik könnyű sérüléseket szenvedett, mindkettőjüket egy budapesti kórházba vitték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.