És ha már szexéhes politikusok

külföld
2013 július 26., 06:06
photo_camera San Diego város polgármesterének hivatalos portréja

Az USA másik végében, San Diegóban is áll a bál. A város demokrata polgármesterét, Bob Filnert újabb négy nő, köztük az amerikai haditengerészet egyik nyugalmazott tengernagya és a San Diego-i Állami Egyetem dékánja vádolja szexuális zaklatással. Így összesen már hét nő vádolta meg.

Veronica "Ronne" Froman tengernagy szerint Filner egyszer útját állta egy míting után. Ujját végigfuttatta az állán, és megkérdezte, hogy van-e férfi az életében. Sharon Bernie-Cloward, a San Diego-i kikötő lakószövetségének elnöke azt mondta, hogy az akkor még kongresszusi képviselő Filner 2010-ben

illetlen módon markolászta a hátsómat.

Egy üzletasszony, Patti Roscoe szerint a polgármester, akit 1992 óta ismer, többször is a feje köré kulcsolta a karját és megpróbálta megcsókolni.

Ki kellett csavarnom magam az öleléséből. Pár hónapja is ez történt. Elfordultam, ő meg rácsorgatta a nyálát az államra.

A dékánt, Joyce Gattast pedig túl szorosan ölelgette, és az arcán csókolgatta. Gattas úgy érezte, hogy

ez illetlen, nem akarom, és nem is szabanda megtörténnie.

AP via Fox News

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.