A legdrágább megsemmisült űrhajó áráért simán lehetne autót is venni

tech
2013 július 29., 09:57

Megírtuk, hogy az éjjel lement minden idők legnagyobb űrcsatája, amiben majdnem háromezer űrhajó pusztult el. Az Eve Online-ban ez ezért is fontos, mert az elpusztult űrhajók végleg elvesznek.

ship

Viszont valódi pénzt érnek, mivel a játékon belüli pénzből ki lehet fizetni a havi előfizetést. Az Eve valutája az Interstellar Kredit (ISK), ami dollárra és euróra is váltható.

Az egyik legdrágább elpusztított hajó majdnem 150 milliárd ISK-t ért, ami a havi előfizetés mediánjára átváltva körülbelül 3947 eurót ért. Ez a mai árfolyamon számolva majdnem 1,2 millió forint. Az epikus hajó árán tehát simán vehetnénk egy elég jó használt autót.

A tippet egy kommentelőnktől kaptuk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.