Nem bírta a népszerűséget a TheOldReader

TECH
2013 július 30., 05:24

Fura hangulatú közleményt tettek közzé az RSS-olvasó fejlesztői blogjukon. A szolgáltatás ezentúl egy darabig privát lesz, és csak régi barátaik, illetve azok számára lesz hozzáférhető rendesen, akik már a Google Reader megszűnése előtt is használták. Meg persze azok számára, akik anyagilag támogatják őket.

A Google szolgáltatásának megszüntetése óta annyira nagy forgalom zúdult a kis oldalra, hogy egyszerűen nem bírták tovább. Teljesen megszűnt a magánéletük, nem volt idejük más projektekre, és a többi, ritkán hallható fejlesztői panaszok sora.

Ezért inkább csinálnak egy jó szolgáltatást 10 ezer felhasználónak, mint egy szart 420 ezernek, zárják közleményüket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.