Házhoz ment a pofonért a Fidesz láncos kutyulija

Huth Gergely, a Magyar Hírlap egykori újságírójáról még a 444 írta meg májusban, hogy több millió forintot kapott a Fidesz parlamenti frakciójától. Ezt követően kicsit összecsaptak a hullámok a feje felett, mert a HVG megírta, hogy havi 1 millió forintot nyal fel egy olyan Fidesz-közeli honlap szerkesztőségéért, amit két MTI-előfizetéses tengerimalac is ki tudna hozni ennek a töredékéből.

Huth erre képes volt személyiségi jogainak megsértése miatt beperelni a HVG-t, ám akciója nagyon gyorsan visszaütött. Egyrészt a bíróság visszadobta a keresetet, és ráadásul gyakorlatilag a HVG kezébe adta azt a szerződést, amely Huth cége és a Polgár Portál nevű honlap üzemeltetője kötöttek egymással. És amiből egészen világosan kiderül, hogy Huth nemcsak nagyon sok pénzt veszt fel nagyon kevés munkáért, hanem azt sem teljesíti, amiben a szerződésben kötelezettséget vállal.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.