Letartóztattak egy (hahó, határozatlan névelő!) Anthony Weinert

bűnügy
2013 augusztus 03., 05:00

Elátkozott egy név, na. Szóval most kívételesen nem a pöcsmutogató New York-i polgármesterjelölt-jelöltről van szó, hanem egy 25 éves névrokonáról a Boston közelében lévő Revere városából. Ez a Weiner állítólag el akart rabolni és meg akart gyilkolni egy 21 éves férfit, csak mert az sms-t küldött a mennyasszonyának. Mármint Weinerének, és nem a sajátjának.

Az áldozatát, akiről a korán kívül még azt tudjuk, hogy Winthropban él, baseballütővel verte, most kórházban ápolják.

Weiner a mennyasszonya telefonjáról küldött sms-t áldozatának, hogy törbe csalja. Amikor a férfi megjött, egy székhez kötötte, fejbeverte az ütővel, majd szögbelövővel és légpisztollyal fenyegette. Erre az elhányta magát, mire Weiner adott neki némi pénzt, megkérte, hogy erről senkinek se beszéljen, majd taxiba ültette.

De az áldozat beszélt. Weiner részben elismerte a történteket, de önvédelemre hivatkozott.

Salem News via The Daily Beast

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.