Érzetre hússzerű, állapodtak meg az első kóstolók, akik azzal mentegették a lelkesedés hiányát, hogy a hús:
Az utóbbira Mark Postnak volt mentsége, még dolgoznak rajta, hogy a lombikhúsban lombikzsír is legyen, mert tudják, hogy az íz és a nedvesség is a zsírból jön.
Kommentek
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.