És tényleg Sergey Brin van a dolog hátterében, a felvezető videó az ő üdvözletével kezdődött. Az első percekben arról beszélnek, hogy a húsfogyasztás milyen megterhelő a természetnek, és hogy a lombikhússal csökkenteni lehet a környezeti hatásokat.
Gondolta volna, hogy:
Kommentek
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.