Elkezdődött a lombikburger-kóstoló!!4!

TUDOMÁNY
2013 augusztus 05., 12:04

És tényleg Sergey Brin van a dolog hátterében, a felvezető videó az ő üdvözletével kezdődött. Az első percekben arról beszélnek, hogy a húsfogyasztás milyen megterhelő a természetnek, és hogy a lombikhússal csökkenteni lehet a környezeti hatásokat.

Gondolta volna, hogy:

  • Az Egyesült Államokban felhasznált antibiotikumok 77 százalékát a húsipar használja?
  • Hogy a hústermelés felel az üvegházhatású gázok kibocsátásának 18 százalékáért?
  • Hogy Sergey Brin szerint az is megoldás volna, ha mind vegetáriánusok lennénk, de ez valószínűtlen?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.