"Paprika kivonattal ízesített italcsalád"

gasztronómia
2013 augusztus 07., 09:40

Négy szegedi férfi találmánya. Állítólag gyomorvédő, anyagcsere-gyorsító hatása van. Az érdekes az, hogy tavaly novemberben is "a napokban kapta meg az európai szabadalmi oltalmat", meg most is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.