Szatmári szoros asszóban kikapott Kovaljevtől

sport
2013 augusztus 07., 13:43
photo_camera MTI Fotó: Földi Imre

Nem sikerült a bravúr, Szatmári nem követte az elődöntőbe Szilágyi Áront. De az, hogy három magyar is a legjobb nyolc közé került, kivételes bravúrnak számít. Sajnos még a Nemzetközi Vívószövetség oldalán sincsen megfelelő statisztika arról, hogy mikor volt utoljára ilyen, így csak saját emlékeimből dolgozhatok (Nébald György 1990-es, lyoni győzelme óta követem a vívó-vébéket). Ez alapján annyit biztosan állíthatok, hogy az elmúlt 23 év legsikeresebb egyéni szereplése ez férfi kardban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.