Szász Emese bronzérmes a vívó vébén

sport
2013 augusztus 08., 15:54

Egyetlen találattal kikapott az észt Julija Beljajevától az elődöntőben a női párbajtőr versenyben.

A 2006-ban vb-harmadik, 2010-ben pedig vb-második magyar vívó a kolumbiai Saskia Loretta van Erven Garcia, az orosz Tatyjana Andrjusina, az észt Irinia Embrich és az orosz Jana Zvereva magabiztos legyőzésével jutott el az elődöntőig úgy, hogy az őt legjobban megszorító Embrich is csak tíz tust tudott adni neki.

A döntőbe jutásért is észt ellenféllel kellett megküzdenie. Beljajeva elleni asszója kiegyenlített volt, többnyire Szász vezetett, de az észtnél is volt az előny. A végjátékhoz közeledve Beljajeva 13-11-re elhúzott, innen még visszakapaszkodott a magyar párbajtőröző, de az utolsó tust - már a ráadásban - az észt adta, így Szász az idei Eb-n kiharcolt harmadik helye mellé egy vb-bronzot is nyert. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.