A honvédség szerint nincs ufótevékenység Magyarországon

tudomány
2013 augusztus 09., 11:45

A magyar honvédségnek nincs tudomása ufótevékenységről, nincsenek ilyen dokumentumaik, és információik sem arról, hogy az ország légterében azonosíthatatlan repülőeszközök jártak volna.

A hadsereg azért számolt be erről, mert márciusban a Magyar UFO-kutató Szövetség Orbán Viktor miniszterelnökhöz és Hende Csaba honvédelmi miniszterhez fordult, hogy hozzák nyilvánosságra a magyarországi ufó-megfigyelések aktáit.

A honvédség szerint viszont nincsenek ilyen akták. A kutatók nem elégedettek a válasszal, mivel számos hazai észlelésről is tudnak.

A levelet amúgy a szokásos éves kongresszusokon fogadták el, amiről úgy volt szerencsém írni akkor, hogy a helyszínen jött ki rajtam 39 fokos lázzal járó megbetegedés, úgyhogy azóta sem tudom biztosan, mi igaz az ott leírtakból. (via ATV)

 

 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.