5600 éve van pattogatott kukorica

gasztronómia
2013 augusztus 14., 17:52

Hiánypotló, nélkülözhetetlen, megunhatatlan oldalt dobott elő szerda este az internet. A foodtimeline.org azt gyűjti össze, hogy az emberiség mióta fogyaszt egyes ételeket. Így például kiderül, hogy 5000 éve volt először fokhagymától büdös a szánk, a japánok a 16. században kezdtek tempurázni, a gumimacit pedig 1922-ben szedték le először a gumimaci-fáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.