Rogán Antal szomszédjától vehetnek cigit a képviselők

2013 augusztus 14., szerda 11:35

A CBA-s konkurenciát lenyomva Rogán Antal szomszédjáé, Csetényi Csabáé lesz az egyetlen trafik Lipótváros északi részén. Csetényi önkormányzati tulajdonú üzlethelyiségben nyitja meg ezt a nemzeti dohányboltot is, de úgy, hogy az önkormányzat egyik bérlőjétől tovább-bérlik a Szent István körút 15. szám alatti 32 négyzetméteres boltot – írja a Város Szíve blog.

Fotó: Botos Tamás / 444

Az V. kerületi Önkormányzat a nyári szabadságolások közepén két nap alatt engedélyt adott a bérlőnek arra, hogy befogadja Csetényiék üzletét. A blog szerint a július 23-ai kérelemből július 24-én előterjesztés született, és július 25-én már meg is pecsételték a határozatot.

Az V. kerületi önkormányzat megkeresésünkre annyit közölt: „A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság július 25-én egyhangúlag szavazta meg a döntést, amelyre természetesen rendeleti felhatalmazása van. Az említett bérlői jogviszony váltás nem kirívó, más példa is van rá a kerületben.”

Ezzel Csetényi trafikja lett a Képviselői Irodaházhoz egyik legközelebbi nemzeti dohánybolt.

A Képviselői Irodaházhoz legközelebb lévő trafik

Korábban a Nemzeti Dohánybolt Zrt. listájából kiderült, hogy Csetényi Csaba és Krskó Tibor, a Hamu és Gyémánt című lap kiadói és a belvárosi Cigar Tower tulajdonosai vitték el az V. kerületi dohányboltok több mint felének üzemeltetési jogát: a 14 bolt közül ötöt Krskó, kettőt Csertényi kapott, de további két hely a húgáé, Csetényi Zsuzsannáé lett. Csetényi az első kerületben három bolt üzemeltetési jogát is megkapta.

Rogán a szomszédjával való kapcsolatra úgy reagált, hogy:

Szeretném felhívni az Index figyelmét arra, hogy a Csetényi Csaba - Krskó Tibor páros 16 éve üzemeltet trafikot a kerületben CigarTower néven. Sokkal hosszabb ideje csinálnak trafikot, mint hogy én ismertem volna őket. (16 éve én még szinte kollégista voltam)

[A cikk elkészítésébe besegített Vargyai Viktor, aki nálunk gyakornok.]

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt