Vasárnap háromkor érkezik az első Sólyom gép, az Álmos vezér

közlekedés
2013 augusztus 17., 17:55

Ha minden igaz a leszállást élőben lehet majd követni itt.

A Sólyom Hungarian Airways első, Boeing B 737-500 típusú, HA-SHA lajstromjelű és Álmos vezér névre keresztelt repülőgépe 2013. augusztus 18-án, a tervek szerint 15.00 óra körül érkezik Budapestre. A repülőgép egy alkalommal alacsonyan átrepül a ferihegyi 1. kifutópálya (13R/31L) felett, majd leszáll.

A repülőgép leszállását a Cargodomb nevezetű spotterhelyről bárki szabadon megtekintheti. A Cargodomb eléréséhez az Igló utca végén, a kanyart követően a repülőtér kerítése mentén lehet begyalogolni a domb feljárójáig.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.