Ezt is megértük, pornót forgatott a New York-i polgármesterjelölt szexcsetpartnere

külföld
2013 augusztus 22., 10:43
photo_camera REUTERS/Inside Edition/CBS

Mi történhet még Anthony Weinerrel, akit már egy hónapja is az amerikai politika legnagyobb pöcsének neveztünk? Ő az, aki két éve egyszer már majdnem véget vetett politikai karrierjének, mert a saját pöcséről küldözgetett képeket ismeretlen nők helyett véletlenül minden követőjének a Twitteren, majd eljátszotta a tékozló fiút, majd újra lebukott ugyanazzal.

Azóta szóvivője keveredett cicaharcba kampánystábja egyik fecsegősebb tagjával, kikotyogta Hillary Clinton terveit, most pedig legutóbbi - mármint azok közül, akikről tudunk - szexcsetpartnere forgatott pornót. Sydney Leatherst a Vivid pornóóriás szerződtette, ő pedig rövid gondolkodás után igent mondott. Mégpedig ezért:

Arról van szó, hogy ha a testemből is csinálok pénzt, ez az én testem, amiből pénzt csinálok. Én döntöttem így. Senki sem tudja jobban nálam, hogy mi jó nekem. Nyilván nem csinálnám, ha azt gondolnám, hogy ezzel tönkre teszem az életem.

Weinert egy dolog vígasztalhatja. Ez a sztori már aligha árt az esélyeinek. A botrány kirobbanásakor még ő vezetett a demokrata jelöltségért folyó versenyben, mostanra már a négy - eredetileg - komolyan vehető jelölt közül ő a legnépszerűtlenebb.

Via Mr. Conservative

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.