Lemondott a zaklatással vádolt polgármester

bulvár
2013 augusztus 24., 05:53

Bob Filner szeptembertől már nem lesz San Diego első embere, mert a 70 éves politikust sok nő szexuális zaklatással vádolta. Nem érzi magát bűnösnek, de bocsánatot kért. Közeledését mindig félreértették, ő csak emberi kapcsolatokat kívánt kialakítani.

Filner tapogatott nőket, randira hívta őket, szexuális ajánlatokkal bombázta őket, és nyomulása sokak szerint túlzás volt. Legalább egy tucat nő panaszkodott már rá nyilvánosan.

Bob_Filner_mayoral_portrait_crop

Nagy kampány indult elmozdításáért a kaliforniai nagyvárosban. A demokrata Filner most beadta a derekát, lemondott. Azt mondta, hogy nem akarta a városát tovább kitenni ennek a hajcihőnek, bár magát nem érzi bűnösnek. Szerinte lincshangulat alakult ki ellene, és sajnálja, ha megbántott nőket, ám rossz szándékkal sohasem közeledett feléjük. (Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.