Kokainozva evezhetett a velencei gondolás, aki egy német turista halálát okozta

baleset
2013 augusztus 25., 08:08

Még múlt héten vezette bele hajóját egy velencei gondolás egy vaporettóba a Rialto-hídnál. A gondolában utazó német család minden tagja a vízbe esett, az apa pedig beszorult a két jármű közé, őt nem sikerült megmenteni. Hároméves kislánya pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

A gondolásnak a vér- és vizelettesztje kokainra és hasisra is pozitív eredményt adott, a rendőrség még vizsgálja, hogy ez mennyire befolyásolta a balesetet. Tippünk szerint eléggé.

Velencében ideje már téma a gondolások felelőtlensége, már a városháza előtt van egy tervezet, ami szondáztatná a gondolásokat, ugyanúgy, ahogy mondjuk a vaporettók vezetőit is rendszeresen vizsgálják, mert gyanús, hogy sokszor irányítják hajóikat ittasan vagy pedig bekábítószerezve. (via Origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.