Mike Tyson a halál peremén járt

sport
2013 augusztus 25., 11:17

A világhírű ex-boxoló saját bevallása szerint is veszélyben érzi életét súlyos kábítószerproblémái és alkoholizmusa miatt.

Józanul szeretnék élni. Nem akarok meghalni, de a haldoklás peremén vagyok az alkoholizmusom miatt

- mondta Tyson az ESPN-nek adott interjújában. Azt is elismerte, hogy sok rossz dolgot tett az élete során, és most azt szeretné, ha megbocsátanának neki.

A 47 évesen új élet kezdését tervező Tyson saját elmondása szerint hat napja nem nyúlt drogokhoz, és ezt egy csodaként látja, soha többé nem tervez használni semmit. (via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.